Hanna Saras fargerike hjem

Jeg besøkte interiørdesigner Hanna Sara Brende som driver Brendesign og tok en prat med henne om interiørtrendene for 2018. Hun hadde et nydelig hjem, med masse farger. Sånt blir man glad av. Du kan lese hele saken i Boli-avisa her.Workshop i matfoto

Før jul hadde jeg en workshop i matfotografering sammen med Maren Aasen. Hun er gründer, ernæringsterapaut og hun blogger om mat og helse for Elle Norge, 

Hun hadde laget noen sunne og fantastisk gode julesnacks ( jeg fikk prøvesmake! ) -  helt uten sukker. Min personlige favoritt var pisjasjkulene og banan og kokosmoothien med brente mandler. Nam!

Etter noen timer workshop satt jeg igjen med masse inspirasjon til julegodt og Maren forhåpentligvis igjen med noen tips til matfotografering i naturlig lys.


Mathildes Verden

Samarbeidet nylig med stylist Rune Aas Strandvik på et spennende prosjekt som i disse dager blir klargjort og redigert. Rune driver til daglig den fantastiske butikken Mathildes Verden som ligger vegg i vegg med den like fantastiske restauranten Chez Mathilde, og jeg sa med glede ja da jeg ble spurt om å fotografere noen av deres produkter.  Bildene ble brukt i reklame og på sosiale medier i forbindelse med farsdag.

Using Format